by Ollie
Olive Communication, Wies van der Sluis, About Olive, Influencer agency

Schrijf je in voor de gratis inspiratie sessie

Ben jij een foodie of foodblogger met grootse ambities? Wil jij meer impact maken en succesvolle samenwerkingen aangaan?

Meld je hieronder aan voor een 1-op-1 inspiratie sessie voor foodies die bezig zijn om van hun grootste hobby een business te maken.

Voor foodies met ambitie

Sta jij regelmatig in de keuken en groeit jouw hobby inmiddels uit tot een bedrijf? Wil je waardevolle samenwerkingen aangaan die bij jouw ambities passen? Ik help je met de groei van jouw hobby naar een business die bij je past. Door strategisch mee te kijken en mee te denken over jouw online positionering, social media kanalen, sales en samenwerkingen.

Van hobby naar business

Elke maand selecteer ik een foodie voor een gratis inspiratie sessie van 45 minuten. We maken kennis met elkaar en ik deel een aantal concrete tips met je, die je direct kunt toepassen.

Hieronder kun jij je opgeven voor de sessie. Met dit formulier bereid ik mij goed voor op ons gesprek en kun jij gelijk aan de slag!

"Onlangs heb ik met Wies via een content strategie naar mijn bedrijf gekeken. Tijdens de sessie van ruim 2,5 uur heb ik veel tools en tips gekregen die direct toepasbaar zijn! Het enthousiasme waarin Wies dit aanpakt werkt aanstekelijk. Ze is eerlijk, inspirerend en recht door zee met humor. Dank je wel Wies, ik heb er veel aan gehad!"
"Ik heb echt super veel aan de inspiratiesessie gehad! Dit zetje in de juiste richting had ik enorm nodig. De profielfoto van mijn instagram veranderd en meteen na de sessie een aantal ideeën uitgewerkt om de verbinding tussen social media en mijn website te maken. Deze vragen heb ik ook aan mijn volgers gesteld. Niet dat ik hun laat beslissen, maar kan ik wel beter bekijken wat mijn verhouding wordt! Tot nu toe alleen maar positieve reacties gehad. Dat vind ik echt super en doet mij goed!"