by Ollie

Strategiesessie voor foodies

Een 1-op-1 live sessie voor foodies die bezig zijn om van hun passie en expertise een echte business te maken. Let’s talk about… strategy!

Ben jij dit?

WAT IS HET RECEPT VAN JOUW BUSINESS?

Tijdens een strategiesessie kijken we samen naar jouw online kanalen en brengen we de essentiële ingrediënten van jouw business in kaart. Van profilering en branding, tot aan verdienmodellen en sales. We schetsen de belangrijkste lijnen voor jouw vision board en hebben een brainstorm over je dromen en doelstellingen. Ik kijk mee in je huidige strategie, help je met focus aanbrengen en met het uitstippelen van de volgende stappen.

Het accent bij een strategiesessie is iedere keer anders omdat iedere foodie een eigen talent, stijl en uitdagingen heeft. In welke fase van je onderneming je ook zit, deze sessie is geschikt voor als je gaat beginnen, net begonnen bent of al een tijd bezig bent. Maar ook heel fijn om 1 tot 2 keer per jaar in te plannen, zodat we om het half jaar kunnen evalueren en ik je kan helpen bij het uitstippelen van de volgende stappen.

Ik werk alleen met maatwerk bij 1-op-1 sessies. Na jouw aanvraag plannen we een telefonische kennismaking zodat we er zeker van zijn dat wij een match zijn. Voorafgaand aan de strategiesessie ontvang je van mij een vragenlijst zodat we to the point aan de slag kunnen tijdens onze afspraak.

Voor deze strategiesessie betaal je eenmalig € 695 (excl. btw).

Hoe kan ik mij aanmelden?

Vul hieronder het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om kennis met elkaar te maken!

"Onlangs heb ik met Wies via een content strategie naar mijn bedrijf gekeken. Tijdens de sessie van ruim 2,5 uur heb ik veel tools en tips gekregen die direct toepasbaar zijn! Het enthousiasme waarin Wies dit aanpakt werkt aanstekelijk. Ze is eerlijk, inspirerend en recht door zee met humor. Dank je wel Wies, ik heb er veel aan gehad!"
Olive Communication, Wies van der Sluis, About Olive, Influencer agency

EVEN VOORSTELLEN

Hi, ik ben Wies! Ondernemer, business strateeg en talent manager met een passie voor food en voeding. Het is mijn missie om foodies, content creators en online talenten te ondersteunen in hun grootse plannen en strategische keuzes.
 
Door het versterken van je talent, je persoonlijke merk, profilering, social media kanalen. Zodat jij je kunt ontwikkelen en jouw online community kan groeien.
 
Ik kijk mee met je strategie en help je met het professionaliseren van je social media, samenwerkingen en met het versterken van je online profilering. Zonder dat het geforceerd overkomt, maar vanuit jouw eigen authentieke verhaal en persoonlijkheid.

Let's do this. Let's empower your talent!

Veelgestelde vragen

De sessie is live. Tijdens onze telefonische kennismaking spreken wij samen een datum en tijd af die goed voor jou uitkomt.

Deze sessie duurt ongeveer 2,5 uur. Na je aanvraag hebben wij een korte kennismaking met elkaar van ca. 30 minuten, waarin we met elkaar ook de insteek van de sessie bespreken.

Juist ook voor foodies die net begonnen zijn! Niets is fijner dan een strategie te hebben zodat je vanaf het begin weet waar je naartoe wil werken en welke stappen daar het beste bij passen. 

Belangrijker dan het aantal volgers of websitebezoekers is je motivatie! Wil jij je ontwikkelen als blogger, content creator of online talent, dan kan deze sessie je helpen om je doelen om te zetten in concrete stappen. Of je nou 5.000 of 50.000 volgers hebt!

Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op (binnen 48 uur op werkdagen) om kennis met elkaar te maken en om een datum en tijd voor de sessie in te plannen.

Ja, dit wil ik!

Vul hieronder het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om kennis met elkaar te maken!

Olive strategie sessie